Etela-Afrikkalaisia tama lampo alkaa jo kyllastyttamaan, mutta ma en ole vielakaan saanut tarpeekseni. Olen maannut koko paivan pihalla Dewaldin kanssa Nadian ollessa toissa, ma luen New Moonia ja Dewald Eclipsea. Meilla on vahan niinkuin kisa meneillaan... Valilla ollaan kastauduttu jacuzzissa. Nyt piti lopettaa auringonotto, koska puutarhuri tuli toihin ja Fanie kaski mut sisalle. Syy oli se, etta mustat taalla on arvaamattomia ja ne ei oo tottunu aurinkoa ottaviin tyttoihin. No, ihan hyva varmaan, etten muutu hummeriksi.

 

Olin tiistaina Nadian mukana toissa. Ajeltiin ympari JHB:ta ja kaytiin asiakaskaynneilla eri puutarhoissa. Nadia on siis maisema-arkkitehti... Tiistai-iltana oli sitten mun welcome-party. Mentiin e-afrikkalaiseen ravintolaan nimelta Dro's, jossa tavattiin meidan kavereita, osa uusia ja osa vanhoja, jotka tapasin jo 2005. Oli ihan mahtava nahda kaikki vanhat tyypit taas! Me juotiin hyvia cocktaileja ja syotiin. Ma otin strutsiburgerin, nammmmm. Dro'sta jatkettiin Fashion-tv nimiseen klubiin, jonne saatiin vipit, koska meidan kaveri Vincent on malli ja hanella on sinne vippi. Se klubi ei ehka ihan ollut meidan tyylinen, koska se oli vahan liian uptight-paikka, pipo kirealla ja niin edelleen... Kaikki ihmiset eivat olleet selkeastikaan tulleet sinne pitamaan hauskaa ja irrottelemaan, vaan nayttaytymaan. Paikka oli taynna paikallisia (semi)julkkiksia. Siella kiersi valokuvaaja, joka otti seurueista kuvia, en tieda minne ne tulevat... No, me oltiin kumminkin oma porukkamme ja oltiin todellakin tultu klubille ihan muussa tarkoituksessa kuin esiintymis-, joten meilla oli aivan mahtava ilta! Tanssittiin viela puoli tuntia valomerkin jalkeenkin (jos haluaa ihmiset ulos baarista, kannattaa lopettaa musiikki?).

 

Eilen kaytiin kaupassa ostamassa pipariainekset ja vahan evasta sunnuntain junamatkalle. Tanaan ois tarkoitus leipoa taikina ja itse piparit ehka lauantaina. Sunnuntaina on lahto Cape Towniin!!! Mennaan sinne junalla Nadian kanssa kahdestaan ja ollaan hotellissa ihan keskustassa. Yritetaan saada jarjestettya shark cage diving, eli haihakkisukellus jollekin paivalle! Ma eka mietin etta uskallanko ma, mutta sitten ajattelin jarkevasti. Kerran kai sita pitaa kokeilla, hait on upeita elaimia! Nyt jos koskaan mulla on tilaisuus. Jos hai syo mut, niin mitas sitten, oonpahan ainakin ensimmainen suomalainen joka joutui hain ruoaksi. Haha.

 

P.s: Kuulin, etta Rovaniemella on -26 astetta. En tieda Hyvinkaasta, mutta eipa tuo saa Suomessa pain hyvalta vaikuta! Hahahahahaha, taa lammolla brassailu viela kostautuu mulle jotenkin... Eli jos vappuna sataa lunta, syyttakaa mua!