Tämän melko turhan blogin nimi on lainattu ei-niin-turhalta bändiltä, Beatlesilta, jolla on saman niminen kappale. Otin sen nimeksi reissulleni, koska olen aika varma, että siitä tulee biisin tapaan taianomainen, mystinen ja vaikka mitä muuta.

Koko blogin ideahan on täysin härskisti varastettu pikkusiskoltani (adee.vuodatus.net), joka vietti vuoden Meksikossa ja kirjoitti blogia, ettei Äidin ja Isän olisi tarvinnut soitella.  Teen nyt saman, kun olen lähdössä pariksi viikoksi Keskustan Valtakuntaan ja sitten kuudeksi viikoksi Etelä-Afrikkaan. Matka-ajat ovat 14.11.-27.11. (Kiina) ja 9.12.-17.1. (Etelä-Afrikka). Saatan pyörähtää parissa muussakin maassa, kuten Zimbabwessa tai Mozambiquessa.

 

Huomenna koko reissu varsinaisesti alkaa, kun ois lähtö Amsterdamin kautta Shanghaihin. Matkalaukun pakkaaminen ois varmaan aika kova juttu! Shanghaissa ollaan viisi päivää ja sitten lennetään Beijingiin, missä tulee vietettyä toiset viisi päivää. Kyseessä on opintomatka ja mukaan lähtee hyviä kavereita, mikä varmasti lisää hauskuutta potenssiin 10.

 

Jännää, kun ei ole YHTÄÄN ennakko-odotuksia matkan suhteen. En yhtään tiedä, mitä tulee vastaan. Kävin kyllä hakemassa tukun yuaneja pankista. Niissä tuijottaa Maon kuva, jotenkin koomista... Taidan tuoda yhden tuliaiseksi Artiklan KOPO-vastaavalle Pandojakin on kyselty, mutta taidan uhrata jättiläispandan vaatiman tilan matkalaukussa suurimmalle intohimolleni, eli vaatteille.

 

No, ei kai tässä muuta kuin pakkaamaan...! "The Magical mystery tour is waiting to take me away..."

 

Zái jian!

 

Heidi